City Varaosa Oy

City Varaosa - Autohuolto kaikille automerkeille

featured image

City Varaosa Oy on Bosch Car Service -autohuolto Kouvolassa

City Varaosa tarkastaa ja huoltaa autosi ammattimaisesti mitätöimättä valmistajan takuuta. Myös uusille autoille.

  Kaikille ja kaiken ikäisille automalleille

  Mukana valmistajan takuu

  Kaikkien töiden kirjaaminen huoltokirjaan.

Kouvolan City Varaosassa auton määräaikaishuolto tehdään autonvalmistajan määräämän huolto-ohjelman mukaisesti. Mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään jatkuvasti tuotekoulutuksilla.

Auton määräaikaishuolto

Auto tulee huollattaa säännöllisesti autotehtaan suunnitteleman huolto-ohjelman mukaisesti, jotta se kestää pidempään sekä toimii luotettavasti. Auton säännöllinen huolto on ainoa tapa löytää ja korjata mahdolliset häiriöt tai viat.

Määräaikaishuollon yhteydessä vaihdamme myös öljyn ja -suodattimen sekä useimmiten myös raitisilmasuodattimen, sekä lisäämme nesteitä tarvittaessa ja vaihdamme vialliset tai kuluneet osat laadukkaisiin aitoihin varaosiin. Tämä ylläpitää auton arvoa ja varmistaa, että valmistajan takuu ei mitätöidy.

Täysi palveluvalikoimamme kattaa kaikenlaiset moottorit: bensiini, diesel, sähkö ja hybridi. City Varaosa on läpäissyt Bosch Car Service -korjaamon sertifiointiprosessin ja olemme sitoutuneita jatkuvaan laatustandardien kehittämiseen.

Voit tarkistaa autosi määräaikaishuollon ajankohdat autosi huoltokirjasta. Autosta voi löytyä myös huoltoilmaisin, joka ilmoittaa kun on määräaikaishuollon aika.

Automaattivaihteistojen huollot

Vaihtaako autosi automaatti huonosti tai nykivästi, tai kuuluuko vaihtaessa epämääräisiä ääniä? Syynä voi olla, että automaattivaihteistosi öljyjä ei ole vaihdettu lainkaan tai vaihteistollesi on tehty vain normaalit öljynvaihdot. City Varaosa huoltaa ja korjaa automaattivaihteistot sekä tekee automaattivaihteistojen öljynvaihdot ammattitaidolla.

Katsastuspalvelu – Hoidamme autosi katsastuksen puolestasi

City Varaosan katsastuspalvelussa huolehdimme autosi käytöstä katsastuksessa määräaikaishuollon yhteydessä tai erikseen. Katsastuspalvelu sisältää katsastustarkastuksen, tarvittavat päästömittaukset, katsastuksessa käynnin ja vuositarkastusmaksun.

Huippuluokan tekniikkaa

Bosch Car Service -korjaamoissa auton kunto selvitetään ensiluokkaisen Bosch-testaustekniikan avulla. Onpa tarkastelun kohteena akku, dieseljärjestelmä tai mikä tahansa muu auton osa, henkilökuntamme luottaa nykyaikaisiin Bosch-tuotteisiin.

Auton säännöllinen huolto on ainoa tapa löytää ja korjata mahdolliset häiriöt tai viat. Perinpohjainen huolto on aina järkevä valinta, halusitpa jatkaa ajamista samalla autolla tai varmistaa hyvän jälleenmyyntiarvon.

Varaa aika jo tänään

Soita meille +358 5 544 59 70 tai lähetä sähköpostia tai täytä yhteydenottolomake ja varaamme ajan autollesi!

Yhteydenotto

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä.
Haluan hinta-arvion Haluan varata ajan
Automerkki ja malli Vuosimalli Ajokilometrit Rekisterinumero Nimi Puhelin Sähköposti Viesti

 

City Varaosa Oy – kuuluu maailman suurimpaan Bosch Car Service -ketjuun.