City Varaosa Oy

City Varaosa - Myy ja vaihtaa auton akut Kouvolassa

featured image

Akkuhuolto

City Varaosa auttaa, kun autosi tarvitsee akkuhuoltoa, latauspalvelua tai kuntotarkastuksen. Useimmilla akkumalleilla on kahden vuoden takuu. Normaali käyttöikä on noin 4-5 vuotta. Säännöllinen akkuhuolto saattaa kuitenkin antaa akulle lisää käyttövuosia.

Uusissa automalleissa on paljon elektroniikkaosia, minkä vuoksi ne kuluttavat vanhoja malleja enemmän sähköä. Siksi on erityisen tärkeää, että auton akku on kunnossa. Etenkin kylminä talviaamuina.

Tiedätkö lainkaan, millainen akkusi kunto on?

Useimmat kuljettajat eivät yleensä ajattele koko asiaa, ennen toimintahäiriötä tai tilannetta, jossa auto ei käynnisty lainkaan. Tuo autosi meille, niin tarkastamme akkusi kunnon maksutta ja tarvittaessa vaihdamme sen saman tien uuteen ja varmistamme, että vanha hävitetään oikein.

Onko autosi akku käyttövalmis ja oikein varusteltu talvea varten?

Heti kun pakkaset alkavat, sen näkee ja kuulee kaikkialla: käynnistysmoottorit sätkättävät ja autot jäävät tien varteen. Ongelman syy on yleensä heikko akku, koska kemialliset prosessit hidastuvat kylmässä ja moottorin kitkavastus kasvaa. Se on huono uutinen käynnistysakulle, etenkin kun laturi ei toimi.

Nykyautoissa on myös paljon elektroniikkaosia, minkä vuoksi ne kuluttavat vanhoja malleja enemmän sähköä. Siksi suosittelemmekin, että kuljettajat eivät koskaan vaihda akkua itse, ellei heillä ole siihen tarvittavaa teknistä tietämystä. Akkuhuolto ja vaihto kannattaa aina jättää korjaamossa työskenteleville asiantuntijoille, niin kesällä kuin talvella.

Varaa aika jo tänään

Soita meille +358 5 544 59 70 tai lähetä sähköpostia tai täytä yhteydenottolomake ja varaamme ajan autollesi!

Yhteydenotto

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä.
Haluan hinta-arvion Haluan varata ajan
Automerkki ja malli Vuosimalli Ajokilometrit Rekisterinumero Nimi Puhelin Sähköposti Viesti

 

City Varaosa Oy – kuuluu maailman suurimpaan Bosch Car Service -ketjuun.